Beëdigd vertaler nodig?

Ons team staat voor u klaar

Een beëdigd vertaler is door de rechtbank beëdigd voor een talencombinatie en mag hierdoor officiële documenten vertalen zoals een geboorteakte, bewijsstukken in rechtszaken en diploma’s. Wijtypen werkt met verschillende vertalers in diverse talen. Van het vertalen van Arabisch naar Nederlands tot een jaarverslag in het Chinees, alles is mogelijk!

Naast een beëdigd vertaler werken wij ook met native speakers en beschikken over een groot netwerk van specialisten voor meerdere vakgebieden. Om de allerhoogste kwaliteit te garanderen controleren onze vakspecialisten elke vertaling. Zo ben je altijd verzekerd van een perfect vertaald document.

Beëdigd vertaler

Wanneer kiezen voor een beëdigd vertaler?

Er wordt gekozen voor een beëdigd vertaler als er documenten van juridische waarde vertaald moeten worden. Het gaat hierbij om vertrouwelijke informatie van betekenis die correct vertaald dient te worden. De vertaling door onze vertaler heeft dan ook dezelfde juridische waarde als het origineel. Na het vertalen van het desbetreffende geschrift, wordt er een verklaring gegeven dat de vertaling gelijk is aan het origineel, voorzien van een handtekening en stempel. Beiden worden bevestigd aan het geschrift. Je kunt bij ons een beëdigd vertaler gebruiken voor onder andere:

  • Getuigschriften
  • Bankgaranties
  • Contracten
  • KVK-uittreksel
  • Huwelijksaktes
  • Paspoorten en ID-bewijzen
Vrijblijvend offerte aanvragen

Vaste tarieven

Wij maken gebruik van vaste tarieven waardoor we duidelijke afspraken hebben over de prijs

Duidelijke afspraken

Sneller proces door duidelijke afspraken en het direct bevestigen van aanvragen, waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat

Consistentie

Consistentie in de levering van vertalingen, transcripties en ondertitels

Hoge korting

Bij structurele samenwerkingen bieden wij hoge kortingen aan onze partners

Wat anderen over ons zeggen

Fatih Gulbeden
Fatih Gulbeden
08/10/2021
Top service en kwaliteit
J. Reed
J. Reed
27/01/2020
great work
Ferry Wierens
Ferry Wierens
16/10/2019
Snelle service en kundig werk tegen een mooie prijs. Persoonlijk contact maakte de communicatie zeer gemakkelijk.

Beëdigd vertaler van Wijtypen inschakelen?

Bij Wijtypen staan vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel. Als je een vertrouwelijk of juridisch document vertaald wilt hebben door een beëdigd vertaler is het fijn om te weten dat zij een geheimhoudingsplicht hebben. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de VViN en de EUATC, zij streven  samen naar een continue verbetering van kwaliteit en dienstverlening. Waar wij als bedrijf baat bij hebben maar ook jij als klant.

Wil je geen officiële documenten vertaald hebben, maar commerciële documentatie, manuscripten of artikelen? Dan heb je hiervoor geen beëdigd vertaler voor nodig, maar kan een van onze andere taalspecialisten deze taak op zich nemen. Dagelijks verzorgen onze (beëdigde) vertalers en taalspecialisten vertalingen voor diverse grote internationale organisaties, mkb’ers en studenten. Wil je graag weten wat een beëdigd vertaler voor jou kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, onze professionals helpen je graag.

 

VERZENDEN