Wijtypen werkt snel en voordelig
Ons team bestaat uit ervaren en native taalliefhebbers
Wijtypen heeft de KIWA-certificering voor ISO-9001 en 17100

Vertaalbureau, transcriptieservice en ondertitelspecialist

Wijtypen is een vertaalbureau, transcriptieservice en ondertitelspecialist. Wijtypen is opgezet door ware taalliefhebbers en ontstaan uit frustratie over de wachttijden en kosten bij andere bureaus. Dit kon beter!

Het resultaat is een bureau met inhouse vertalers en typisten, en een groot netwerk van ervaren freelance specialisten. Iedereen die bij Wijtypen werkt houdt van bezig zijn met taal, en dat merk je!

Contact opnemen
Over ons

Snelheid, kwaliteit en een scherp tarief

Snelheid en kwaliteit staan bij Wijtypen op één. Onze kwaliteitsnormen liggen erg hoog. Elk document wordt tweemaal gecontroleerd en bij bepaald vakjargon zal een specialist altijd een extra controle uitvoeren. Hier hoeft geen peperduur prijskaartje aan te hangen. Wijtypen hanteert daarom prettige tarieven, ook voor spoedopdrachten. Zo kunnen wij elke beroepsgroep bedienen.

Certificering

Wijtypen is lid van de VViN en de EUATC. Dit zijn de organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan de optimalisering van kwaliteit en dienstverlening. Wij hebben daarnaast de KIWA-certificering voor iso-9001 en 17100.

Transcripties voor studenten

Bijna elke student heeft op een punt tijdens zijn of haar studie weleens een transcriptie nodig. Studenten hebben een heel speciaal plaatsje in het hart van Wijtypen.

Ook wij zijn ooit student geweest en snappen daarom als geen ander hoe prijzig het studentenleven is. Bij Wijtypen krijgen studenten daarom een mooie korting van wel 20%. Zo hopen wij hen een steuntje in de rug te geven.

Studentenkorting
photo-of-man-in-front-of-computer-3182748

Klantcontact

Onze klanten drijven ons. Zonder klanten immers geen Wijtypen. Iedereen is daarom welkom bij ons. Ja, ook de mensen met kleine projecten! Wij werken transparant, met geheimhoudingsplicht en beveiligde software. Snelle en duidelijke communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons geen offertes die hoger uitvallen of deadlines die niet gehaald worden.

En is een klant onverhoopt toch niet tevreden? Dan doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat we dit kunnen veranderen.

Heb jij een opdracht voor Wijtypen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen!

Contact opnemen

Op zoek naar vertalingen, transcripties of ondertitels?

Wij maken graag een offerte op maat. Bij Wijtypen vind je snel het scherpste tarief.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Meestal ontvang je van binnen 1 uur een reactie.

 

VERZENDEN