Vertaal tekst

Ons team staat voor u klaar

Voor je studie of werk een vertaal tekst realiseren dan ben jij bij Wijtypen aan het juiste adres. Waarom? Wij hebben verschillende native sprekende vertalers en kunnen meer dan 50 landen vertalen. Hierdoor kom jij altijd professioneel over bij de verzender. Iets wat in de zakelijke wereld aan te raden is. Onnodige spelfouten zorgen ervoor dat jij niet betrouwbaar overkomt. Terwijl zakelijke relaties juist gebouwd kunnen worden als jij betrouwbaar bent. Voorkomen is dus beter dan genezen in dit geval. Graag vertellen wij jou hieronder meer over een vertaal tekst van Wijtypen.

Vertaalde teksten van hoge kwaliteit

Kwaliteit en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze normen liggen intern ontzettend hoog. Bij ons wordt ieder document minimaal 2 keer gecontroleerd en bij een bepaald vakjargon zal een specialist extra controle uitvoeren. Wij hanteren scherpe tarieven ook bij spoedopdrachten.

Dan zijn wij er nog niet. Als jij kiest voor Wijtypen dan kies jij voor certificeringen. Wij zijn lid van de VViN en EUATC. Dit zijn organisaties van vertaalbureaus die gezamenlijk werken aan kwaliteit en optimalisering van dienstverlening. Ook hebben wij de KIWA-certificering. Wil jij bij ons je vertaal tekst uitvoeren dan ben jij verzekerd van kwaliteit.

vertaal tekst

Maakt het uit voor wel doeleinde en welke doelgroep?

Vaak krijgen wij de vraag of wij voor een bepaald doeleinde of een specifieke doelgroep kunnen vertalen. Het antwoord op die vraag is, ja! Bij specifiek vakjargon kijken en controleren verschillende vakspecialisten de teksten na.

Betreffend het gedeelte over het doeleinde. Dat maakt eveneens niet uit. Onze tarieven zijn scherp. Dat maakt een vertaal tekst geschikt voor particulieren en voor bedrijven. Daarnaast hebben wij een breed netwerk aan vertalers met eenieder zijn eigen specialisme. Hierdoor hebben wij voor iedere branche meerdere vertalers.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vaste tarieven

Wij maken gebruik van vaste tarieven waardoor we duidelijke afspraken hebben over de prijs

Duidelijke afspraken

Sneller proces door duidelijke afspraken en het direct bevestigen van aanvragen, waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat

Consistentie

Consistentie in de levering van vertalingen, transcripties en ondertitels

Hoge korting

Bij structurele samenwerkingen bieden wij hoge kortingen aan onze partners

Vertaal tekst op maat

Bij ons is alles maatwerk, maar mocht jij een specifieke opdracht hebben dan zijn wij eveneens de oplossing. Hoe gaan wij te werk? Als volgt:

  1. Vrijblijvend offerte aanvraag;
  2. Offerte ontvangen en vragen beantwoorden;
  3. Wij matchen de beste vertalen of typist met jou;
  4. Vervolgens gaan wij aan de slag om de afgesproken deadline te behalen;
  5. Revisie en levering;
  6. Kwaliteitsgarantie.

De bovenstaande 6 punten is onze werkwijze. Dit creëert duidelijkheid. Met duidelijkheid komt iedereen het verst.

Wat anderen over ons zeggen

Fatih Gulbeden
Fatih Gulbeden
08/10/2021
Top service en kwaliteit
J. Reed
J. Reed
27/01/2020
great work
Ferry Wierens
Ferry Wierens
16/10/2019
Snelle service en kundig werk tegen een mooie prijs. Persoonlijk contact maakte de communicatie zeer gemakkelijk.

Ons team staat voor u klaar

Heb jij vragen over jouw opdracht? Ben jij benieuwd hoe snel wij jouw opdracht kunnen realiseren? Voor al dit soort vraagstukken kan jij vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij voorzien jou graag van advies op maat!

 

VERZENDEN