0
Studenten geholpen
0
Interviews getranscribeerd
0
Minuten getranscribeerd

Interview uitwerken? Laat het transcriberen door Wijtypen!

Wijtypen specialiseert zich in transcripties en vertalingen. Dit doen wij niet alleen voor de zakelijke markt, maar ook voor particulieren en studenten zoals jij! Beter nog: wij helpen studenten zelfs erg graag. Wij weten namelijk als geen ander hoe groot de studiedruk van studenten is. De interviews die je hebt afgenomen voor je afstuderen of onderzoek zijn natuurlijk superwaardevol, maar het uitwerken van interviews kost veel tijd! En die tijd kun je tijdens je drukke studie vast beter ergens anders voor gebruiken. And that’s where we come in…

Bij Wijtypen werken we je interviews graag voor je uit. Nee, echt! We vinden het zelfs leuk om te doen. Het transcriberen kan woordelijk, letterlijk en met timestamp. Wat je maar wilt, dus. En het mooiste? Als student krijg je van ons  natuurlijk 20% korting. Het studentenleven is immers al duur genoeg!

Vraag via de knop hieronder meteen een offerte aan, of neem geheel vrijblijvend contact  met ons op.

Offerte aanvragen
Transcriberen

Wat anderen over ons zeggen

Fatih Gulbeden
Fatih Gulbeden
08/10/2021
Top service en kwaliteit
J. Reed
J. Reed
27/01/2020
great work
Ferry Wierens
Ferry Wierens
16/10/2019
Snelle service en kundig werk tegen een mooie prijs. Persoonlijk contact maakte de communicatie zeer gemakkelijk.

Laat je interview woordelijk of letterlijk transcriberen

Woordelijk transcriberen

Woordelijk transcriberen komt het meeste voor. Het interview wordt uitgewerkt zonder aarzelingen, verkeerd uitgesproken woorden en stopwoordjes. Er wordt interpunctie toegevoegd voor optimale leesbaarheid. Het nadeel van woordelijk transcriberen is dat informatie verloren kan gaan.

Letterlijk transcriberen

Letterlijk transcriberen betekent dat je zeer nauwkeurig te werk gaat. Elk woordje komt op papier, ook als iemand twintig keer ‘ehm’ zegt of hapert! Je bewaart zo alle waardevolle informatie en krijgt vaak veel inzichten in bijvoorbeeld dynamiek of hoe iemand zich voelt over een onderwerp. Het nadeel van letterlijk transcriberen is dat het minder prettig leest.

Transcriberen met timestamps

Heb je een vorm van transcriberen gekozen? Dan kun je er ook nog voor kiezen om timestamps toe te voegen. Wij geven dan in het document aan wanneer iemand begint met praten.

Interview voor je scriptie of onderzoek laten transcriberen?

Je hebt een interview afgenomen. Top! Dan is het nu tijd voor de volgende stap: het transcriberen. Dit betekent dat je het interview in gespreksvorm uitwerkt op papier. Dit is meestal verplicht voor scripties en onderzoeken. Een interview transcriberen kan op meerdere manieren. We lichten ze hieronder graag voor je toe.

 • Volledig vertrouwelijk
 • Uploaden audiobestanden vanaf telefoon
 • Snelle levering mogelijk
 • Woordelijk, letterlijk en met timestamps
 • Ook via Whatsapp bereikbaar
 • Bespaar kostbare tijd
 • Aangeleverd in elk gewenst formaat
 • Deadline? Wij leveren!
 • Professionele uitwerking
 • 20% studentenkorting met studentenpas

Maak gebruik van de 20% studentenkorting!

Laat jouw interviews door een professional uitwerken. Upload je audiobestanden eenvoudig via een veilige omgeving. Dit kan zelfs vanaf je telefoon! Je krijgt de transcripties vervolgens snel en accuraat aangeleverd in een Word-bestand of andersoortig bestand naar wens.

 • Woordelijk transcriberen is al mogelijk vanaf €1,40 per minuut.
 • Liever letterlijk transcriberen? Dan starten we bij €1,60 per minuut!

Wij hanteren geen minimumtarief. Als student ontvang je daarnaast 20% korting van ons. Zo laat jij voor een scherp tarief eenvoudig en professioneel jouw interviews transcriberen! Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen een uur een prijsopgave.

Ik wil een prijsopgave
vertaalbureau

Wijtypen.nl

Zelf je interviews transcriberen? Besteed je tijd liever aan studeren! Laat jouw interviews professioneel uitwerken en maak gebruik van de 20% studentenkorting. Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
 • Ondertitels in acht talen
 • Ondertitels voor alle vakgebieden
 • Specialist in meertalige audiovisuele projecten
 • Ondertitels in video en SRT aangeleverd
 • Geen minimumtarief per project
 • Spoedservice mogelijk

Interview laten transcriberen?

Wij maken graag een offerte op maat. Bij Wijtypen vind je snel het scherpste tarief.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Meestal ontvang je van binnen 1 uur een reactie.

  Ik geef toestemming dat deze persoonsgegevens worden verwerkt om contact met mij op te nemen, zoals omgeschreven in de privacybeleid.