0
Tevreden klanten
0
Transcripties
0
Betrouwbaarheid

Interview of belangrijk audiomateriaal laten transcriberen? Wijtypen zorgt voor een betrouwbare, professionele transcriptie!

Wilt u iets laten transcriberen? Wijtypen is hét transcriptie bureau voor alle zakelijke transcripties. Wij werken interviews voor journalisten uit, maar bijvoorbeeld doen ook uitwerkingen als onderdeel van veldonderzoeken van hoogleraren. Tevens transcriberen we alle mogelijke vergaderingen, podcasts en monologen. Wijtypen werkt met een geheimhoudingsverklaring en via een beveiligde server voor optimale betrouwbaarheid.  Juridische stukken en medische transcripties zijn bij ons daarom in betrouwbare handen.

Alle transcripties zijn leverbaar in het Nederlands, Engels of Vlaams. Andere taal gewenst? Als transcriptie en vertaalbureau hebben wij hier zeker iemand voor in huis! Vraag via de knop hieronder een offerte aan en ontvang binnen een uur een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave voor jouw transcriptie.

Offerte aanvragen
Transcriberen

Onze trotse partners

Woordelijk of letterlijk transcriberen: de verschillen in mogelijke transcripties

Audio- of videobestanden kunnen op meerdere manieren in een transcriptie worden uitgewerkt. Alle transcripties worden in een prettig leesbaar format aangeleverd in een bestand naar wens.

Woordelijk transcriberen

Woordelijk transcriberen houdt in dat het bestand wordt uitgewerkt zonder aarzelingen, verkeerd uitgesproken woorden en stopwoordjes. Er wordt interpunctie aan de zinnen toegevoegd voor optimale leesbaarheid. Het nadeel van woordelijk transcriberen is dat er informatie verloren kan gaan.

Letterlijk transcriberen

Bij letterlijk transcriberen komt elk woord op papier, ook als iemand hapert, stottert of stopwoorden gebruikt. Hoewel letterlijk transcriberen minder prettig leest, wordt alle waardevolle informatie gewaarborgd.

Transcriberen met timestamps

Wijtypen voegt indien gewenst timestamps toe aan de transcriptie, ongeacht of dit een woordelijke of letterlijke transcriptie is. Timestamps geven aan op welke minuut de gesproken tekst begint. Alle transcripties worden in een prettig leesbaar format aangeleverd in een bestand naar wens.

Wat anderen over ons zeggen

Fatih Gulbeden
Fatih Gulbeden
08/10/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Top service en kwaliteit
J. Reed
J. Reed
27/01/2020
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
great work
Ferry Wierens
Ferry Wierens
16/10/2019
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snelle service en kundig werk tegen een mooie prijs. Persoonlijk contact maakte de communicatie zeer gemakkelijk.

Transparant in de kosten voor een transcriptie

Wijtypen is volledig transparant in de kosten voor een transcriptie. Wij werken voor een scherp tarief en alleen met de beste typisten. We starten al vanaf 1,40 euro per minuut! Wij hanteren geen minimumtarief.

Via de offertetool stel je eenvoudig je wensen samen. Wij sturen vervolgens binnen een uur een geheel vrijblijvende offerte naar je toe. Is er akkoord op de offerte? Dan starten we meteen met transcriberen en ontvang je spoedig de uitwerking van de transcriptie.

Ik wil een prijsopgave
  • Accuraat resultaat
  • Snelle levering
  • Scherp tarief
  • Betrouwbare afhandeling

Vaste samenwerking voor transcriberen

Vaker een transcriptie nodig? Wijtypen biedt zich graag aan als partner! Een vaste samenwerking betekent vertrouwen, korting en nog snellere levering van de transcriptie. Lees meer over vaste samenwerkingen voor vertalingen via de knop hieronder.

Op zoek naar een professionele, snel geleverde transcriptie met een 100% vertrouwelijkheidsgarantie? Wijtypen levert de beste transcripties voor een scherp tarief!

  • Geheimhoudingsverklaring, dus volledig vertrouwelijk
  • Ook voor juridische stukken, medische transcripties en podcasts
  • Woordelijk, letterlijk en met timestamps transcriberen
Meer informatie
Laptop werk

Ook iets laten transcriberen?

Wij maken graag een offerte op maat. Bij Wijtypen vind je snel het scherpste tarief.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Meestal ontvang je van binnen 1 uur een reactie.

    Ik geef toestemming dat deze persoonsgegevens worden verwerkt om contact met mij op te nemen, zoals omgeschreven in de privacybeleid.