Spaans vertalen

Ons team staat voor u klaar

Spaans vertalen komt steeds vaker voor, omdat vandaag de dag is Spaans de 2-na grootste wereldtaal die er bestaat. Minimaal 406 miljoen mensen spreken de Spaanse taal. Logische wijs is Spanje zelf de moedertaal van de Spaanse tongval, maar het grootste gedeelte van Zuid-Amerika heeft ook de Spaanse taal als moedertaal. Dat maakt het dat Spaans vertalen steeds vaker voorkomt, maar waarom?

Spaans vertalen is lastiger dan Engels

In het verleden zagen we dat Engels wereldwijd het meest werd gesproken en geleerd. Dat heeft ervoor gezorgd dat veel mensen redelijk Engels kunnen lezen en spreken. Dat maakt het dat Engelse teksten steeds vaker door individuen te vertalen valt. Dat in tegen stelling tot Spaans. Zowel het lezen en spreken van de Spaanse taal is lastiger dan de Engelse. Toch is de Spaanse taal als een razende populair geworden en wordt het nu wereldwijd gesproken, geschreven en geleerd.

Doordat de Spaanse taal lastig is heb jij soms een duwtje in de juiste richting nodig. Gelukkig kunnen wij jou helpen met Spaans vertalen. Dat kan zijn een Nederlandse tekst die naar het Spaans vertaald moet worden of vice versa.

Spaans vertalen

Native vertalers voor de perfecte vertaling

Wij zijn net zulke taal enthousiastelingen als jij dat bent. Het vertalen van teksten is leerzaam en leuk. Waarom zou jij ons dan nodig moeten hebben om Spaans te vertalen? Wij hebben native vertalers tot onze beschikkingen. Zij spreken de (vreemde) taal vloeiend. Daarnaast moet jij jezelf ook de volgende vraag stellen: is de tijd die jij erin moet investeren het waard?

Vanuit de praktijk kunnen wij met zekerheid zeggen dat onze native vertalers sneller een tekst vertalen dan als jij dat als individueel zou doen. Waarom sneller? Wij hebben uit voorgaande klanten gehoord dat ze vaak veel woorden 1 voor 1 moeten opzoeken. Dat kost ontzettend veel tijd. Daarnaast ligt een foutje zo op de loer en voor een zakelijke tekst zou dat ontzettend zonde zijn.

Vaste tarieven

Wij maken gebruik van vaste tarieven waardoor we duidelijke afspraken hebben over de prijs

Duidelijke afspraken

Sneller proces door duidelijke afspraken en het direct bevestigen van aanvragen, waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat

Consistentie

Consistentie in de levering van vertalingen, transcripties en ondertitels

Hoge korting

Bij structurele samenwerkingen bieden wij hoge kortingen aan onze partners

Steeds meer bedrijven doen zaken met internationale Spaanssprekende bedrijven. Ook zien wij een interessante ontwikkeling op de scholen. Op het MBO is het al mogelijk om Spaans te kiezen als vak. Maar ook op de hogere scholen wordt er steeds meer aandacht besteed aan de Spaans taal. Het lezen, spreken en schrijven van de Spaanse taal komt dus steeds vaker voor, waardoor Spaans vertalen steeds vaker voorkomt. Om duidelijk te kunnen communiceren in het Spaans moet jij wel kunnen begrijpen wat er in het Spaans staat.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wat anderen over ons zeggen

Fatih Gulbeden
Fatih Gulbeden
08/10/2021
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Top service en kwaliteit
J. Reed
J. Reed
27/01/2020
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
great work
Ferry Wierens
Ferry Wierens
16/10/2019
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Snelle service en kundig werk tegen een mooie prijs. Persoonlijk contact maakte de communicatie zeer gemakkelijk.

Waarom Wijtypen?

Hierboven heb jij het al voor een gedeelte kunnen lezen, maar wij hebben native sprekende vertalers tot onze beschikking. Ze spreken de vreemde taal vloeiend. Hierdoor ben jij verzekerd van een kwalitatief vertaalde tekst. Kom professioneel voor de dag met een professionele vertaalde tekst.

Eveneens hebben wij speciale studenten tarieven. Waardoor jij tegen scherpe tarieven teksten of interviewen kunt laten vertalen.

Heb jij vragen of ben jij benieuwd of wij jou opdracht kunnen uitvoeren? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

 

VERZENDEN